EnglishSlovak

IA MPSVR SR na veľtrhu práce Job Expo 2015

  • Domov
  • IA MPSVR SR na veľtrhu práce Job Expo 2015
01 jan
0

Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky (IA MPSVR SR) sa v dňoch 29.-30.4. 2015 zúčastnila na výstavisku Agrokomplex v Nitre na piatom ročníku Veľtrhu práce – Job Expo 2015, ktorý bol spojený so 17. ročníkom medzinárodnej pracovnej burzy European Job Days 2015.  

IA MPSVR SR na veľtrhu práce Job Expo 2015

 

Piaty ročník veľtrhu Job Expo 2015 organizovalo Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny pod záštitou predsedu vlády Slovenskej republiky Róberta Fica a ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky Jána Richtera. Súčasťou veľtrhu bola aj panelová diskusia so zástupcami rezortov práce krajín Vyšehradskej skupiny na tému „Nezamestnanosť mladých v krajinách V4“.

 

Fico, Richter IA MPSVR SR na veľtrhu práce Job Expo 2015   

 

Viac ako 160 slovenských a zahraničných zamestnávateľov ponúkalo vyše 25 000 pracovných miest na Slovensku a v zahraničí.  

Zamestnanci IA MPSVR SR počas dvoch dní informovali uchádzačov o zamestnanie o pracovných príležitostiach v IA MPSVR SR, o možnostiach zapojenia sa do národných projektov a možnostiach, ako získať nenávratný finančný príspevok z Európskeho sociálneho fondu, predstavili aktuálne výzvy v rámci Národného projektu Rodina a práca a aktívne komunikovali so zamestnávateľmi.

 

IA MPSVR Expo   IA MPSVR Expo

Leave A Comment