EnglishSlovak

Od 1.10.2020 rušíme všetky plánované Informačné semináre

  • Domov
  • Od 1.10.2020 rušíme všetky plánované Informačné semináre
29 sep
0

Na základe zhoršujúcej sa epidemiologickej situácie na území Slovenskej republiky a v zahraničí Ústredný krízový štáb SR navrhol nasledovné opatrenia s predpokladanou platnosťou od 1. októbra:

HROMADNÉ PODUJATIA

„Od 1. októbra nebude možné organizovať akékoľvek hromadné podujatia športovej, kultúrnej, spoločenskej či inej povahy s výnimkou obradov, ako je sobáš, krst či svadba, ako aj s výnimkou podujatí, ktorých konanie stanovuje zákon (zasadnutia štátnych a samosprávnych orgánov, súdov a podobne). Limit účastníkov na obradoch je ešte predmetom rokovania Ústredného krízového štábu SR.

Hromadné podujatia bude možné organizovať len v tom prípade, ak všetci účastníci budú mať potvrdenia o negatívnom výsledku RT-PCR testu na COVID-19 nie staršie ako 12 hodín. Tieto podujatia bude treba hlásiť na miestne príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva najneskôr 48 hodín pred začiatkom.“

Viac dostupných informácií a znenie opatrení nájdete na RÚVZ: https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=4461:ustredny-krizovy-tab-navrhol-sprisnene-opatrenia-od-1-oktobra&catid=250:koronavirus-2019-ncov&Itemid=153


Na základe vyššie uvedeného sme sa rozhodli zrušiť všetky plánované Informačné semináre až do odvolania:

1.10.2020 – Okruh A: Opatrovateľská služba od A do Z – Prešov – ZRUŠENÉ

8.10.2020 – Okruh A: Opatrovateľská služba od A do Z  – Trnava – ZRUŠENÉ

V najbližšom období sa budeme snažiť zabezpečiť realizáciu Informačných seminárov on-line formou.  O realizácii on-line webinárov Vás budeme včas informovať.

Ďakujeme

Tím NP TOS

Leave A Comment