EnglishSlovak

Archive for 14 marca, 2023

14 mar
0

Semináre o procedurálnych štandardoch kvality v sociálnych službách už od 16. marca

Národný projekt Kvalita sociálnych služieb začína v marci 2023 s realizáciou ďalšieho špecializovaného odborného seminára s názvom „Vybrané procedurálne štandardy kvality“.

Read More
13 mar
0

Analýza možností obce poskytnúť alebo zabezpečiť opatrovateľskú službu

Dokument Analýza možností obce poskytnúť alebo zabezpečiť opatrovateľskú službu je zameraný na riešenie problematiky opatrovateľskej služby v rámci celého Slovenska.

Read More
09 mar
0

NP TSPII – rok 2022 v číslach

Pozrite si zhrnutie našich aktivít za rok 2022 v číslach.

Read More
03 mar
0

Solidarita s Ukrajinou – výzva pre samosprávy na zapojenie do nového národného projektu

IMPLEA vyhlasuje Výzvu na predkladanie žiadostí o zapojenie sa do národného projektu Pomoc osobám z Ukrajiny pri ich vstupe a integrácii na území SR – samospráva.

Read More
01 mar
0

Tematický workshop – Sociálne podnikanie ako nástroj pre aktivizáciu a zamestnávanie prijímateľov pobytových a ambulantných sociálnych služieb v národnom projekte DI PTT

Pozývame vás na tematický workshop „Sociálne podnikanie ako nástroj pre aktivizáciu a zamestnanie prijímateľov pobytových a ambulantných sociálnych služieb v národnom projekte DI PTT“.

Read More
01 mar
0

Aktuálne možnosti podpory pre sociálne podniky

Ponúkame prehľad o aktuálnych možnostiach získania podpory pre sociálne podniky, ktoré môžu využiť na chod svojho podnikania a pri zamestnávaní znevýhodnených skupín.

Read More