EnglishSlovak

Archive for 31 mája, 2023

31 máj
0

Pozvánka na konferenciu „OPATROVANIE DOMA“

Pozývame vás na online prenos konferencie národného projektu Podpora rozvoja a dostupnosti terénnej opatrovateľskej služby.

Read More
25 máj
0

Záverečná konferencia NP TSP II

Dovoľujeme si Vás pozvať na živý prenos Záverečnej konferencie národného projektu Podpora a zvyšovanie kvality terénnej sociálnej práce, ktorá sa uskutoční dňa 6. júna 2023 v čase od 9:30 hod. do 16:00 hod., ONLINE.

Read More
23 máj
0

La Vie… jednoducho život

Lucia Makyšová je jedna z troch zdravotne znevýhodnených, ktorí sa chceli uplatniť na trhu práce. Svoju túžbu posunuli ďalej – sami si vytvorili pracovné miesta, založili registrovaný sociálny podnik Izab s. r. o. so sídlom v Nemšovej.

Read More
23 máj
0

Nové špecializované semináre pre poskytovateľov a zriaďovateľov sociálnych služieb od mája 2023

NP KSS ponúka niekoľko nových seminárov zameraných na konkrétne druhy sociálnych služieb.

Read More
17 máj
0

Tematický workshop – Základné štandardy ekologickej a energetickej udržateľnosti budov

Pozývame vás na tematický workshop „Základné štandardy ekologickej a energetickej udržateľnosti budov – enviromentálne požiadavky v rámci Plánu obnovy a odolnosti“.

Read More
16 máj
0

Metodické stretnutie NP KSS

V dňoch 11.5. – 12.5.2023 sa konalo vo Zvolene tretie a zároveň posledné Metodické stretnutie aktérov Národného projektu kvalita sociálnych služieb.

Read More
16 máj
0

Tlačová správa ku konferencii – Zmena je tu

Konferencia bola zameraná na príklady dobrej praxe z oblasti „DI“ , ktoré vysvetlili prijímatelia a ich rodičia. Porovnali svoje skúsenosti z pobytov vo veľkých zariadeniach a v komunite.

Read More
12 máj
0

Práčovňa pre ľudí v Lomničke

Predstavte si, že vaša obec nemá kanalizáciu. Nič výnimočné, poviete si. A teraz si predstavte, že vaša domácnosť nie je ani pripojená na vodovod a nemáte ani elektrinu… to je už iná reč, však? Všetku vodu si musíte domov priniesť a problémom sa stáva nielen varenie, umývanie, ale aj napríklad také pranie.

Read More